Optional sidebar menu
Social media
Contact information
Address

5th Avenue, New York - United States

Email

hello@webpixels.ro

Phone

+10 724 1234 567

Street food


... Med lækker is og pandekager til fest

Det populære udtryk street food dækker over madkulturelle oplevelser som nydes på farten. Sweetstreet var den første i Danmark, til at sælge søde pandekager fra egne designede cykler. Sidenhen har Sweetstreet udvidet sortimentet med iscykler, der serverer lækker dansk flødeis med tilbehør. Kunne du tænke dig lækker is og pandekager til fest, så ring på tlf. 4093 5725 idag. Derudover er et nyt medlem tilføjet til Sweetstreet – en special designet TukTuk-knallert, hvor pandekagerne serveres fra. Mulighederne er mange hos Sweetstreet. Vi skiller os ud da de flest sete mobile cykler er kaffevogne eller kaffeknallerter, hermed sikrer vi en oplevelse man sent vil glemme.

Pandekager til fest

Sweetstreet tilbyder street food i form af pandekager til fest – friskbagte, duftende og serveret med et smil på læben. Skal du holde fødselsdag, konfirmation, studentergilde, reception firmafest, polterabend eller bryllup, så kan du leje en pandekagevogn, der vil gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse. Sweetstreet bager alle pandekager på stedet med friske råvarer, der sikrer dine gæster og dig en fantastisk smagsoplevelse. Derudover er vi kendte for vores gode humør og bedste service.

Udover de velsmagende, søde pandekager tilbyder vi også lækre madpandekager med fyld i form af kød, skinke, ost, salat og dressing. Og hvis du udover vores pandekagevogn og isvogn også ønsker noget god kaffe, kan vi igennem vores samarbejdspartner, Frankees Coffee, tilbyde servering fra en flot kaffevogn, kaffeknallert eller kaffecykel. Ring idag på tlf. 4093 5725 for at høre mere om mulighederne om at bestille pandekager til fest.

Is til fest

Sweetstreet leverer dansk lækker fløde is til din fest – serveret med traditionelt tilbehør og et smil på læben. Skal du holde fødselsdag, konfirmation, studentergilde, reception, firmafest, polterabend eller bryllup, så kan du leje en isvogn, der vil give dine gæster og dig en oplevelse i særklasse. Vi tilbyder et særligt udvalg af lækker is, der sagtens kan skræddersyes og også kombineres med en pandekagecykel, der sørger for lækre pandekager til din fest. Alt sammen serveres på stedet med den bedste service som sikrer dine gæster og dig en ganske særlige smagsoplevelse.

Street food - når det er bedst

Vil du høre mere om street food fra Sweetstreet så kontakt Nicolas idag på tlf. 4093 5725, også hvis du vil høre mere om street food, herunder mulighederne for is og pandekager til fest. Han hjælper dig gerne med at planlægge dit næste event så både festen og maden går op i en højere enhed. Husk også at kigge forbi cykelflåden hvor du kan læse mere om Sweetstreets services og den messing-farvede cykel der spreder glæde, lækkerier og godt humør i hele København.