æbleskivebord

Lej et æbleskivebord med servering til din fest eller arrangement.

For nogle år siden fik SweetStreet bygget et æbleskivejern, da vi synes at æbleskiver i julen kunne være et nyt sødt projekt. Æbleskivejernet kan stege 100 æbleskiver ad gangen – intet mindre.

Æbleskivedejen bliver lavet fra bunden og er skabt ud fra de bedste familieopskrifter. Vi står på stedet og vender den skønne æbleskive dej med strikkepinde, som det traditionelt blev gjort.
Vores æbleskriver er lidt større end normalt, da vi har fået lavet hullerne i æbleskivejernet større, hvilket gør at 3 stk. kan mætte de fleste.

Vi har de traditionelle toppings med såsom flormelis og hjemmelavet syltetøj, men vi har også nye tiltag som Nutella, friske jordbær, mandelsplinter, hjemmelavet saltet karamel og ingefær/kanel flødeskum.

Når SweetStreet ankommer til dit arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet stemning. Se vores instagram eller facebook og mærk SweetStreet stemningen i din dagligstue eller for den sags skyld på dit kontor.

Al servering foregår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har æbleskivebordet en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige musik.

Så læn dig tilbage og nyd duften af æbleskiverne og lyden af sød musik.

Få et uforpligtende tilbud

Start

0$

Mange tak! Vi har modtaget din forespørgsel. Mvh. SweetStreet teamet

Hvor skal eventet afholdes?

Vælg destination

Er destinationen ikke på listen, så vælg "anden by". Bemærk venligst at vi har hovedsæde i København og der derfor pålægges transportudgifter til længere distancer herfra.

Skriv postnummer

Skriv adressen for eventet

Udfyld venligst manglende felter for at fortsætte

Næste

Vælg produkttype

Vælg den vogntype/produkt du ønsker

Udfyld venligst manglende felter for at fortsætte

Næste

Dato

Hvilken dato er dit event?

Udfyld venligst manglende felter for at fortsætte

Næste

Kontaktinformationer

Skal eventet afholdes for en virksomhed eller privat?

Din forespørgsel

DescriptionInformationQuantity
Discount :

Bestil et uforpligtende tilbud nu

Du kan ligeledes kombinere denne æbleskiveservering med en af vores kaffevogne og dertil få serveret en skøn kop kaffe til æbleskiverne. Æbleskivevognen kunne ligne en helt lille æbleskivestand, hvor man kan slå sig løs i de mange forskellige toppings.

For at leje et æbleskivebord eller leje en kaffevogn, skal du blot sende en uforpligtende forespørgsel.

Den søde juletid skal da forsødes med disse fantastiske æbleskiver. Vi pynter ligeledes op, med alverdens fine julepynt, alt fra gran til julekugler og nissehuer.

Book os til dit næste arrangement og få en uforglemmelig servering.

bleskiver

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leje af en kaffe/vaffelvogn