Æbleskivevogn

Lej en æbleskivevogn med servering til din fest eller firmaarrangement

For nogle år siden fik SweetStreet bygget et æbleskivejern, da vi synes at hjemmelavede æbleskiver i julen kunne være et nyt sødt projekt. Æbleskivejernet kan stege 100 æbleskiver ad gangen – intet mindre.

Æbleskivedejen bliver lavet fra bunden og er skabt ud fra de bedste familieopskrifter. Vi står på stedet og vender den skønne æbleskive dej med strikkepinde, som det traditionelt blev gjort.
Vores gammeldags æbleskiver er lidt større end normalt, da vi har fået lavet hullerne i æbleskivejernet større, hvilket gør at 3 stk. kan mætte de fleste.

Når vi serverer vores hjemmelavede æbleskiver har vi både det traditionelle tilbehør med såsom flormelis og hjemmelavet syltetøj, men vi har også nye ingredienser som Nutella, friske jordbær, mandelsplinter, hjemmelavet saltet karamel og ingefær/kanel flødeskum.

Når SweetStreet ankommer til dit arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet stemning. Se vores Instagram eller Facebook og mærk SweetStreet stemningen i din dagligstue eller for den sags skyld på dit kontor.

Al servering fra vores æbleskivebod foregår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har æbleskiveboden en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige musik.

Så læn dig tilbage og nyd duften af æbleskiverne og lyden af sød musik.

Hjemmelavede æbleskiver fra vores æbleskivevogn

Se vores æbleskive menu herunder og kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

SE VORES MENU

Du kan ligeledes kombinere denne æbleskiveservering med  en af vores kaffevogne og dertil få serveret en skøn kop kaffe til æbleskiverne. Æbleskivevognen kunne ligne en helt lille æbleskivebuffet, hvor man kan slå sig løs i de mange forskellige toppings.

For at leje en æbleskivevogn eller leje en kaffevogn, skal du blot sende en uforpligtende forespørgsel.

Den søde juletid skal da forsødes med disse fantastiske æbleskiver. Vi pynter ligeledes op, med alverdens fine julepynt, alt fra gran til julekugler og nissehuer.

Book os til dit næste arrangement og få en uforglemmelig servering.

bleskiver

Lej en vogn med gløgg og æbleskiver til dit julearrangement

Hvad passer sig perfekt til julen, det gør den skønne varme gløgg med mandler og rosiner. Vi medbringer den traditionelle gløgg lavet på rødvin, krydderier og dermed med alkohol.

Vi har også mulighed for at medbringe alkoholfri gløgg eller hvid gløgg lavet på hvidvin. Vi skænker op til jer fra vores salgsvogn til den skønne julemusik vi medbringer, samt et julepyntet bord set-up. Julestemningen spreder sig og varmer.

Denne gløgg går rigtig godt sammen med vores æbleskivevogn som kan lave 100 æbleskiver ad gangen. Vi laver æbleskiverne traditionelt, hvor vi vender dejen med special strikkepinde og serverer æbleskiverne med de traditionelle toppings men ligeledes med nytænkte varianter såsom Rudolfs favorit: Nutella og knuste pebernødder eller Julemandens X’mas balls: Fusioneret flødeskum med kanel og ingefær samt hjemmelavet saltet karamel og mandelsplinter.

Og du kan selvfølgelig mixe vores gløgg bord set-up med vores varm chokolade bord set-up.

Lej et bord set-up med varm chokolade

Ønsker du et bord set-up med f.eks. kun varm chokolade kan vi levere et bord set-up med varm chokolade med her tilhørende flødeskum. Vi serverer den varme chokolade i vores salgsvogn til søde toner fra vores medbragte højtalere. Her kan du tilkøbe rom som vi kan hælde i kakaoen og dermed skabe en ekstra varmende effekt. Dette set-up passer rigtig godt til vores andre dessertvogne såsom vores pandekagevogne og vaffelvogne.

Og du kan selvfølgelig mixe vores varme chokolade bord set-up med vores gløgg bord set-up. Og dermed få en 2-i-1 løsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en mobil æbleskivevogn