Butik

Besøg vores SweetStreet butik på Strøget, København

Hos SweetStreet finder du den bedste crêpes/pandekager, kaffe og vafler.
Vores SweetStreet butik har åbent alle årets dage og er et besøgssted for vores danske kunder, men ligeledes internationale kunder.

Besøg vores butik og få en smagsoplevelse

Denne butik har en stor betydning, da det ikke blot er en spændende lokation men det er faktisk i selvsamme forretning af vores SweetStreet Founder Nicolas voksede op. Nicolas’ mor og far startede forretningen sammen og Nicolas’ mor drev den da i 35 år. I september 2018 overtog Nicolas og SweetStreet forretningen.

I butikken serverer vi vores smagfulde produkter, som vi også serverer til events på vores flotte vogne. Det er her i forretningen at alt bliver produceret lige fra vores pandekagedej til vores syltetøj, saltede karamel, æblekompot etc.

Vi serverer de bedste vafler i byen, som er lavet på en gammel belgisk opskrift helt tilbage fra 1800tallet udviklet i den belgiske by Liege, hvortil deres sukkerperler gør dem helt unikke. Vi bager dem friske hverdag på stedet – så når du er på Strøget gå blot efter duften.

Vi serverer ligeledes den bedste pandekage/ crêpes i byen. Opskriften stammer fra Frk. Jensens kogebog som Nicolas’ far fandt frem fra hylderne for mange år siden. Selvfølgelig har vi givet opskriften et SweetStreet touch, sådan at det er vores helt egen meget hemmelige opskrift.

Vi serverer dansk ristet kaffe fra det danske risteri Kontra Kaffe. Alle vores SweetStreetere er oplært i baristakunsten og er klar til at servere for vores kunder fra morgen til aften, gerne med et lille hjerte som latte art.

Vi serverer dansk flødeis om sommeren og lækre traditionelle æbleskiver i julen.

Vores SweetStreetere er altid klar til at give den bedste oplevelse gennem en professionel tilgang til vores produkter, et stærkt team work og et stort smil på læben.
Vi elsker at have det sjovt sammen og vores kunder kan mærke den gode stemning, det samme vil du – kom fobi og sig hej, man lever jo kun 1 gang.

For som Confucius sagde: ”Vi har 2 liv, det andet begynder når vi finder ud af at vi kun har et.”

SweetStreet bringer folk sammen.