Firmafest

Lej kaffe- og dessertvogne til firmafester og events

Hos SweetStreet har vi arbejdet med professionel catering til fest og events, fra vores mobile kaffevogne og dessertvogne siden 2009. Som virksomhed har du mulighed for at leje os til den næste firmafest, hvor vi kan stå for både mad, drikke og underholdning for alle gæsterne. 
Vi har erfaring med alt fra små virksomheder til de helt store, hvor vi har skulle servere 850 kuverter på 1,5 time. Intet er for stort eller for småt til SweetStreet. Udover vores kaffevogn kan du bl.a. også bestille vores pandekagevogn, isvogn eller æbleskivebod med kakao og gløgg.

Så skal du afholde firmafest i København eller et helt andet sted, hvor du skal forkæle dit personale og kollegaer? Lancere et nyt produkt? Holde lagersalg? Fejre firmaets fødselsdag? Så lad os forsøde dit event og underholde dine gæster med lækre produkter, smil og god musik.

Kaffe, vafler, pandekager og is til virksomheder

SweetStreet bliver samlingspunktet for dine gæster og der bliver noget at snakke om! Hvis det ikke er latte art i kaffen, så er det de hjemmelavede toppings man kan vælge imellem som får en sød stemning til at opstå. Vi samler folk med vores søde produkter og skaber smil og grin hvor end vi tager hen. Vi elsker at sprede en god energi og dermed stemning til alle vores arrangementer.

“”We don’t count calories, we count memories””

Hyr SweetStreet til firmafester

Hvad tidligere kunder siger

“Det var en kæmpe fornøjelse, at have jer forbi vores kontor. Alle var vilde med idéen, og jeres fantastiske personligheder og lækre pandekager & vafler.” Heidi P., DHL Global Forwarding

“Hold nu kæft, det er lækkert det her.”
“Av jeg har fået lidt ondt i maven, men jeg kan nok godt få plads til en lille pandekage mere.”
“Kommer de igen næste fredag?”

SE VORES VOGNE HER


Vores SweetStreetere vil være med til at få serveringen til at blive en festlig og hyggelig oplevelse, som alle vil huske. Vi har stor erfaring med firmafester og har serveret fo
r f.eks. Tryg, Trustpilot, Statens IT, Lundbeck, Oticon etc.

Se vores mange referencer, som vi har besøgt og været med til at afholde firmafester for, helt tilbage fra 2009.

Få et uforpligtende tilbud på leje af dessert- og kaffevogne virksomheder