Lej en isvogn eller iscykel

Få serveret skønne isvafler med det hele til festen

Det er altid en succes når der bliver serveret isvafler til festen, uanset om det er til et bryllup, konfirmation, firmafest, events, reception, stor fødselsdag eller hvad der nu skal fejres. Vores isbiler og cykler er perfekte til enhver begivenhed og de er nemme at sætte op både ude og inde.

Vi har været med til utallige events med vores flotte, unikke isvogne og det skaber altid en rigtig god stemning, når vi kommer med desserten til festen.

isvafler-til-arrangement
lej en iscykel til fest
isvogn iscykel

Vores is er dansk og lavet med råvarer af høj kvalitet. Den kan serveres enten i en knasende sprød vaffel eller i et bæger. Vi har en bred vifte af smagsvarianter at vælge imellem, herunder traditionelle favoritter, samt unikke og kreative muligheder. Vi serverer også flødeboller, flødeskum og syltetøj til, så dine gæster kan skræddersy deres isvaffel efter deres smag.

Der findes over 36 forskellige smagsvarianter – se vores is-menu her. De lækre vaffelis kan blive serveret fra en af vores tre forskellige isvogne: Sorte Per, Bror Krom og Mr. Rosé.

Når du vælger SweetStreet til dit næste arrangement, kan du være sikker på, at dine gæster vil blive imponeret over den unikke oplevelse det er at have en isvogn til festen. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, så du kan begynde at planlægge dit næste arrangement.

Få et uforpligtende tilbud

Super oplevelse

Vi har i forbindelse med et event i AP Pension benyttet os af SweetStreet og deres kaffe/vaffel/pandekage vogne. Det har hele vejen igennem været en god oplevelse, super service, imødekommende og glad personale, god kaffe og lækre vafler/pandekager.
SweetStreet kan varmt anbefales.

AP Pension - Marthine Overgaard Bertelsen

Sikke en skøn oplevelse

Sikke en skøn oplevelse, da vi fik besøg af SweetStreet i vores virksomhed! Alle havde et stort smil på læben, da de gik fra vognen med en lækker tyk vaffel eller saftig pandekage - og med alverdens lækre toppings! Og nogle tog endda lige en ekstra runde:)

Tak for at gøre vores torsdag endnu bedre!

Majken Andersen Havn

En oplevelse du aldrig glemmer

Yderst venlige og servicemindet personale, med et professionelt overblik.
Havde glæden af deres pandekagecykel frøken Kobber og deres kaffebar, og vores gæster roste dem til skyerne. Det var de bedste pandekager, og mest ekslusive kaffe vi nogensinde havde smagt. Vil man gerne ha en helt speciel oplevelse, med smilene personale og lækkerierne i top. Så er det klart sweet street.

Cl Ejendomme

Isvogn med servering til din fest

Al servering foregår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har iscyklerne også en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige musik. Så læn dig tilbage og nyd at du blot skal spise din skønne selvvalgte is med dertil tilbehør.

Du kan helt selv vælge hvilke 4 smagsvarianter, du ønsker vi skal medbringe, udvalget er stort – slå dig løs.

Hvis det er svært at vælge, så har SweetStreet en standard variant, der gør det nemt for dig – vanilje, pistacie, chokolade og jordbær.

Når SweetStreet ankommer til dit arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet stemning. Se vores Instagram eller Facebook og mærk SweetStreet stemningen i din dagligstue eller for den sags skyld på dit kontor.