Lej en isvogn

Lej en isvogn eller iscykel

Vi serverer lækker dansk flødeis til din fest eller firmaevent. SweetStreet serverer gammeldags dansk flødeis fra vores iscykler og isvogne. Hvor som helst, når som helst.

Der findes et stort udvalg af smagsvarianter, hele 41 forskellige, og du kan se dem alle nedenfor. Isen kan blive serveret fra en af vores tre forskellige isvogne: Sorte Per, Bror Krom og Mr. Rosé.

Isen bliver serveret enten i en knasende sprød vaffel eller i et bæger. Der serveres hjemmerørt guf, flødeskum og syltetøj til isen.

KONTAKT OS

lej en isvogn billeder

Når SweetStreet ankommer til dit arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet stemning. Se vores Instagram eller Facebook og mærk SweetStreet stemningen i din dagligstue eller for den sags skyld på dit kontor.

Al servering foregår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har iscyklerne også en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige musik.

Så læn dig tilbage og nyd at du blot skal spise din skønne selvvalgte is med dertil tilbehør.

Du kan helt selv vælge hvilke 4 smagsvarianter, du ønsker vi skal medbringe, udvalget er stort – slå dig løs.

SE VORES ISVARIANTER HER

cc90c7ea f16e 4af0 bb51 41bdd8cd0b54 1

Server ægte dansk flødeis fra en af vores iscykler

Se vores film, hvor vi er til én af vores mange serveringer, her for tøjmærket VILA, hvor vi serverer over 600 kuverter.

KONTAKT OS

Lej en isvogn

Der findes et stort udvalg af smagsvarianter, dog har SweetStreet en standard variant, der gør det nemt for dig – vanilje, pistacie, chokolade og jordbær. Isen kan blive serveret fra tre forskellige isvogne: Sorte Per, Bror Krom og Mr. Rosé, som kan ses under “Vognene”.
.
Isen bliver serveret enten i vaffel eller i bæger. Der serveres flødeskum, hjemmelavet syltetøj og flødeboller til isen.

Få et uforpligtende tilbud

Start

0$

Mange tak! Vi har modtaget din forespørgsel. Mvh. SweetStreet teamet

Hvor skal eventet afholdes?

Vælg destination

Er destinationen ikke på listen, så vælg "anden by". Bemærk venligst at vi har hovedsæde i København og der derfor pålægges transportudgifter til længere distancer herfra.

Skriv postnummer

Skriv adressen for eventet

Udfyld venligst manglende felter for at fortsætte

Næste

Vælg produkttype

Vælg den vogntype/produkt du ønsker

Udfyld venligst manglende felter for at fortsætte

Næste

Dato

Hvilken dato er dit event?

Udfyld venligst manglende felter for at fortsætte

Næste

Kontaktinformationer

Din endelig pris er ca.

Skal eventet afholdes for en virksomhed eller privat?

Din forespørgsel

DescriptionInformationQuantity
Discount :

Bestil et uforpligtende tilbud nu

Hvad koster det at leje en isvogn til fest?

Priserne på leje af vores isvogne varierer alt efter, hvor mange gæster der er og i hvor lang tid du gerne vil have os til, at servere is til dine gæster. Det er muligt selv at vælge, hvilke smagsvarianter der ønskes ud fra vores ismenu. Du kan se minimumsprisen for leje af vores isvogne her.

3ed63078 26de 4073 b661 c1db3b57a674 2

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leje af en isvogn