Lej en kaffe og vaffel vogn

Lej en kombineret kaffe- og vaffelvogn til din fest eller arrangement

Når SweetStreet står for dessert til jeres fest kan I forvente ægte belgiske vafler m. hjemmelavede toppings og økologisk kaffe fra vores kombinerede kaffe- og vaffelvogne, der hedder “Perry” og “Den Sorte Ridder”, som har fået stor interesse hos vores kunder, og vi har fået en ekstrem positiv modtagelse på denne kombination. Derfor er vi helt klart fortaler for denne dessertvogn, der serverer noget sødt til kaffen, hvis du blot ønsker at leje én enkelt vogn.

Når SweetStreet ankommer til dit arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet stemning. Tag et kig på vores Instagram og Facebook for at mærke SweetStreet stemningen i din dagligstue eller for den sags skyld på dit kontor.

Al servering foregår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har kaffeknallerterne en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige musik.

Så læn dig tilbage og nyd den velduftende nykværnede kaffe og lækre bagte belgiske vafler.

Ægte belgiske vafler og økologisk Kontra kaffe

På én af SweetStreets vogne serveres der både økologisk kaffe og ægte belgiske vafler. Det er også en mulighed blot at få vafler, dog er det et stort hit med vafler og kaffe. Vi importerer dejen fra det anerkendte belgiske firma Vitalgaufre og bager selv vaflerne. Denne belgiske vaffel har en uimodståelig duft og smag, som vækker alle ens sanser og ens barnlige sjæl. Til vaflerne kan man vælge alverdens toppings se vores menu og gå amok.

Se vores kaffemenu og vores vaffelmenu.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leje af en kaffe/vaffelvogn