Lej en vaffelvogn til dit arrangement

Vaffelvogn med barista kaffe? – Vi klarer begge dele med vores kombinerede kaffe- og vaffelvogne

At leje en vaffelvogn eller en kombineret kaffe- og vaffelvogn fra SweetStreet, er en fantastisk måde at tilføje et strejf af sødme til din næste fest. Vores vogne er udstyret med alt hvad der skal til for at servere de lækre, frisklavede belgiske vafler med hjemmelavet toppings og økologisk kaffe til dine gæster.

Vores vafler er lavet med en autentisk belgisk dej og tilberedes til perfektion på stedet, hvilket giver en skøn duft og stemning. Vi tilbyder en bred vifte af toppings at vælge imellem, herunder frisk frugt, nutella og hjemmelavet saltet karamel.
Se vores vaffel-menu

Vores kaffe er brygget med økologiske bønner fra Kontra kaffe, af højest kvalitet, hvilket sikrer, at dine gæster vil nyde en rig, smagfuld kop kaffe til vaflen. Se vores kaffe-menu

Når du vælger en SweetStreet vaffelvogn til dit næste arrangement, kan du være sikker på, at dine gæster vil blive imponeret over kvaliteten og smagen af både vores vafler og kaffe. 

Priser fra 5.500 kr. ex. moms. 

lej vafffelvogn med servering til fest
kaffevogn og vaffelvogn
Belgiske vafler med tilbehør til fest

Super oplevelse

Vi har i forbindelse med et event i AP Pension benyttet os af SweetStreet og deres kaffe/vaffel/pandekage vogne. Det har hele vejen igennem været en god oplevelse, super service, imødekommende og glad personale, god kaffe og lækre vafler/pandekager.
SweetStreet kan varmt anbefales.

AP Pension - Marthine Overgaard Bertelsen

Sikke en skøn oplevelse

Sikke en skøn oplevelse, da vi fik besøg af SweetStreet i vores virksomhed! Alle havde et stort smil på læben, da de gik fra vognen med en lækker tyk vaffel eller saftig pandekage - og med alverdens lækre toppings! Og nogle tog endda lige en ekstra runde:)

Tak for at gøre vores torsdag endnu bedre!

Majken Andersen Havn

En oplevelse du aldrig glemmer

Yderst venlige og servicemindet personale, med et professionelt overblik.
Havde glæden af deres pandekagecykel frøken Kobber og deres kaffebar, og vores gæster roste dem til skyerne. Det var de bedste pandekager, og mest ekslusive kaffe vi nogensinde havde smagt. Vil man gerne ha en helt speciel oplevelse, med smilene personale og lækkerierne i top. Så er det klart sweet street.

Cl Ejendomme

Ægte belgiske vafler og økologisk kaffe

Vores kombinerede kaffe- og vaffelvogne er perfekte til enhver begivenhed, uanset om det er  firmaarrangementer, bryllupper, fødselsdage eller andre events. Vaffelvogen er nem at sætte op og tage ned, og vores team af erfarne baristaer/vaffel SweetStreetere sørger for en professionel og smilende servering af de ægte belgiske vafler og en god kop kaffe.

Når SweetStreet står for dessert til jeres fest kan I forvente ægte belgiske vafler m. hjemmelavede toppings og økologisk kaffe fra vores kombinerede kaffe- og vaffelvogne, der hedder “Perry” og “Den Sorte Ridder”, som har fået stor interesse hos vores kunder, og vi har fået en ekstrem positiv modtagelse på denne kombination. Derfor er vi helt klart fortaler for denne dessertvogn, der serverer noget sødt til kaffen, hvis du blot ønsker at leje én enkelt vogn.

Vi importerer dejen fra det anerkendte belgiske firma Vitalgaufre og bager selv vaflerne. Denne belgiske vaffel har en uimodståelig duft og smag, som vækker alle ens sanser og ens barnlige sjæl. Til vaflerne kan man vælge alverdens toppings se vores menu og gå amok.

lej til arrangement en vaffelvogn med ægte belgiske vafler og barista kaffe

Når SweetStreet ankommer til dit arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet stemning. Tag et kig på vores Instagram og Facebook for at mærke SweetStreet stemningen og duften af vafler i din dagligstue eller for den sags skyld på dit kontor.

Al servering foregår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har kaffeknallerterne en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige musik.

Så læn dig tilbage og nyd den velduftende nykværnede kaffe og lækre bagte belgiske vafler.