Lej en kaffevogn

Lej en mobil kaffevogn og server økologisk Kontra Coffee for dine gæster

Kaffecykel, kaffeknallert eller kaffescooter – kært barn har mange navne, men hos SweetStreet ved vi hvad det handler om: dygtige baristaer der serverer velsmagende kaffe ude i det fri eller til fest. 

Fra SweetStreets tre kaffevogne ”Den Sorte Ridder”, ”Det Blå Lyn” og “Perry” samt kaffe bord-setup ”Den Lille Smarte” serveres der økologisk kvalitets kaffe fra det danske risteri Kontra Coffee.
Kaffen fra Kontra Coffee er valgt med omhu og er den bedste blanding af 60% Peru og 40% Colombia.

Udover kaffe er det muligt også at få diverse te fra det danske tefirma Emeyu, chai latte, varm chokolade m. flødeskum, irish coffee og om sommeren en skøn kold iskaffe m. sirup. Dertil serverer vi også affrigato, hvis en isvogn ligeledes tilkøbes.

Når SweetStreet ankommer til dit kaffe arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet ånd. Se vores Instagram eller Facebook og mærk SweetStreet ånden i din dagligstue eller for den sags skyld på dit kontor.

 Al servering fra vores kaffevogne foregår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har vores vogne en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige lounge musik.
Så læn dig tilbage og nyd den velduftende nykværnede kaffe, se de gyldne dråber fra kaffebajonetten, og lyt til steamerhovedets forsigtige knitren, mens den steamer mælken til den helt rigtige cremede konsistens.
Så er der serveret kaffe og mon ikke det er tid til at kaffe konversere – velbekomme.

sweetstreet kaffevogne

Kontakt os i dag for et godt tilbud på leje af kaffevogn med servering leveret af en SweetStreet barista.

BESTIL EN KAFFEVOGN

Vores unikke mobile kaffevogne

SweetStreets kaffevogne er helt unikke. Den ene, “Det blå lyn“, synes vi selv er den flotteste og smarteste kaffevogn i hele Danmark. Udover kaffen og diverse te, kakao, chailatte og irish coffee, kan den ligeledes servere iskaffe med sirup.

Vores anden kaffevogn, “Den sorte ridder”, er uden tvivl Danmarks mest effektive, da den både kan servere kaffe og ægte belgiske vafler m. hjemmelavede toppings.
Klik dig videre på nedenstående link for at se billeder, mål og beskrivelse af vores kaffevogne.

Vores tredje vogn, “Perry”, er større end vores andres scootere og tiltrækker endnu mere opmærksomhed hvor end han kører hen. Fra Perry kan vi servere vores skønne kaffe og varme drikke og fra den modsatte side kan vi servere vores ægte belgiske vafler med vores hjemmelavede toppings.

SE VORES VOGNE

Økologisk kaffe fra vores kaffevogne og kaffeknallerter

Se vores kaffemenu herunder og kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

SE VORES KAFFEMENU

Vores kaffebønner fra Kontra Coffee

Kontra Coffees økologiske espresso er en blanding, der er skabt for at give dig den bedste kaffeoplevelse, som indeholder lidt af det hele. Som ren espresso har den noter af ristet valnød, grape, men tilføjer du mælk får du en mere sød og rund espresso, med karakter af chokolade og frisk marcipan. Det er en blød espresso med en lille krop, som kan behage og udfordre på samme tid.
Kontra Coffee har mellemristet espressoen, for at give den bund og karakter men stadig for at bevare syrligheden, som giver den lidt mere karakter og spræl.

Da blandingen består af økologisk kaffe, vil indholdet i blandingen variere, fordi det er svært at skaffe økologisk kaffe i god kvalitet i store mængder. Kontra Coffee bestræber sig dog altid på, at kaffen smagsmæssigt har det samme udtryk og nogenlunde ens smagsprofil.
På nuværende tidspunkt består kaffen af:

60% Økologisk Peru
40% Økologisk Colombia

Vores økologiske te fra Emeyu

Hos SweetStreet serverer vi te fra vores danske te leverandør Emeyu te. Teen er økologisk og alt er gennemtænkt i forhold til bæredygtighed i form af materialer til te og emballage.Teposerne er produceret i 100% biologisk nedbrydeligt, økologisk bomuld. Bomuldsposerne bliver syet af kvinder i Marokko som bidrager til kvinders mulighed for at få en god indkomst.

Den bedste te, med smagen af kvalitet og omtanke.

cropped Grøn te 2

Vi har mange års erfaring med servering af kaffe

SweetStreet har erfaring med events helt tilbage fra 2009 og i 2015 startede interessen for kaffens univers. Vi elsker at servere vores crepes/pandekager, vafler og is sammen med kaffe for vores kunder. Vi serverer fast for Gyldendal, Ole Lyngaard, Apair, Fil De Fer, Volkswagen, Mercedes, Samsoe Samsoe, WoodWood, Envii og mange flere.

Få et tilbud på leje af kaffevogn

Prisen for at leje en kaffevogn til fest eller event afhænger af, hvor mange vi skal servere for, hvor mange timer vi skal servere i samt hvor i landet det skal foregå. Du kan se vores minimumspris for at leje en kaffevogn her.


Husk på at vi hos SweetStreet skræddersyer vores tilbud til dig, sådan at du både kan bestille en kaffevogn og en pandekagevogn sammen eller det du måtte drømme om.


Hos SweetStreet gør vi en dyd ud af at oplære de bedste baristaer, crêpeartister og ispiger eller drenge. Sådan at I får serveret den bedste kop cafe latte og helst med latteart på toppen, I form af et hjerte eller lignende. Kaffen serveres I to-go kopper, så I ikke skal tænke på opvask – men bare nyde kaffen.

Se vores crêpeartister hælde dejen på panden og sprede den ud med den berygtede t-formede magic stick, så den bliver så rund som pandekagen fortjener at være. Alt imens at den dufter af vanilje og til sidst smager af himmelsk økologi. I skal ej heller tænke på opvask her, da vi står for det hele.

Isvognene bliver ligeså serviceret af vores smilende ispiger eller isdrenge. Isen får du i et knasende kræmmerhus eller i bæger, selvfølgelig med enten flødeskum, guf og hjemmelavet jordbær syltetøj.

kaffevogn baggrund

Lej kaffevogn på Sjælland

SweetStreets hovedkontor ligger i København, og du vil ofte kunne finde os rundt omkring i det Københavnske bybillede hvor vi altid medbringer vores gode humør og velsmagende kaffe – fra Nørrebro til indre by og alle de rekreative områder.

Dog er vi, ligesom vores kaffevogne, mobile og fleksible når det kommer til geografi. For dig som kunde betyder det, at du kan bestille en kaffevogn på hele Sjælland, hvor vi lynhurtigt kan rykke ud til fester og events, hvor vi i samspil med dig, lægger en plan for hvornår du ønsker vores services.

Kontakt os for et tilbud på leje af mobil kaffevogn 

[materialis_shortcode_placeholder]