Lej en kaffevogn

Lej en kaffevogn og server økologisk kvalitetskaffe for dine gæster

Mobil kaffebar, kaffeknallert eller kaffescooter – kært barn har mange navne, men hos SweetStreet ved vi hvad det handler om: dygtige baristaer der serverer velsmagende kaffe ude i det fri eller til fest. 

Fra SweetStreets tre kaffevogne ”Den Sorte Ridder”, ”Det Blå Lyn” og “Perry” samt kaffe bord-setup ”Den Lille Smarte” serveres der økologisk kvalitets kaffe fra det danske risteri Kristians Kaffe.

Kristians Espresso, er vores økologiske bud på en god espresso som smager så fuglene synger. Kaffen byder på masser af krydderi, dyb chokolade og en dejlig eftersmag med en let syre. Den er skøn som en ren espresso, men også rigtig god til Caffe Latté, Cappucchino, Flat White, Cortado og Espresso Macchiato som alle findes i vores kaffemenu 

De økologiske kaffebønner er fra Guatemala og kommer fra et paraply cooperativ, som består af 300 kaffebønder. Sammen hjælper de hinanden med at producere kaffe af høj kvalitet, som samtidigt lever de op til de krav der stilles til en økologisk produktion.

Udover kaffe er det muligt også at få diverse te fra det danske tefirma Emeyu, chai latte, varm chokolade m. flødeskum, irish coffee og om sommeren en skøn kold iskaffe m. sirup. Dertil serverer vi også affrigato, hvis en isvogn ligeledes tilkøbes.

Når SweetStreet ankommer til dit kaffe arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet ånd. Se vores Instagram eller Facebook og mærk SweetStreet ånden i din dagligstue eller for den sags skyld på dit kontor.

 Al servering fra vores kaffevogne foregår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har vores vogne en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige lounge musik.
Så læn dig tilbage og nyd den velduftende nykværnede kaffe, se de gyldne dråber fra kaffebajonetten, og lyt til steamerhovedets forsigtige knitren, mens den steamer mælken til den helt rigtige cremede konsistens.
Så er der serveret kaffe og mon ikke det er tid til at kaffe konversere – velbekomme.

sweetstreet kaffevogne

Kontakt os i dag for et godt tilbud på leje af kaffevogn med servering leveret af en SweetStreet barista.

BESTIL EN KAFFEVOGN

Vores unikke mobile kaffevogne

SweetStreets kaffevogne er helt unikke. Den ene, “Det blå lyn“, synes vi selv er den flotteste og smarteste kaffevogn i hele Danmark. Udover kaffen og diverse te, kakao, chailatte og irish coffee, kan den ligeledes servere iskaffe med sirup.

Vores anden kaffevogn, “Den sorte ridder”, er uden tvivl Danmarks mest effektive, da den både kan servere kaffe og ægte belgiske vafler m. hjemmelavede toppings.
Klik dig videre på nedenstående link for at se billeder, mål og beskrivelse af vores kaffevogne.

Vores tredje vogn, “Perry”, er større end vores andres scootere og tiltrækker endnu mere opmærksomhed hvor end han kører hen. Fra Perry kan vi servere vores skønne kaffe og varme drikke og fra den modsatte side kan vi servere vores ægte belgiske vafler med vores hjemmelavede toppings.

SE VORES VOGNE

Se video fra vores besøg hos Kristians Kaffe