Lej en kaffevogn

og server økologisk kvalitetskaffe for dine gæster

Har du brug for en kaffebar til dit næste arrangement? Så er en af vores flotte mobile kaffevogne det perfekte valg. Den kan lejes til ethvert arrangement – både hos virksomheder og hos private. Den er hurtigt sat op og du slipper for at bekymre dig om hvor kaffen skal serveres fra. En kaffevogn er det samme som en mobil kaffebar, kaffe tuk tuk, kaffe scooter eller kaffeknallert

Når du booker en kaffevogn hos os, så medfølger der en smilende barista med en professionel kundetilgang. Vi sørger for, at alle dine gæster kan nyde en god kop varm og friskkværnet økologisk kaffe eller en af vores kaffe-specialiteter.

Hvis det ønskes, så kan vi ud over at sprede den skønne duft af nykværnet kaffe, også sprede ekstra stemning med god lounge musik fra vores medbragte højtalere.

lej kaffevogn forår, sommer, efterår, vinter
kaffevogn til firma arrangement
kaffeknallert booking hele året

Duften af nykværnet kaffe

Når SweetStreet ankommer til dit kaffe arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet vibe. Se vores Instagram eller Facebook og mærk SweetStreet ånden på kontoret eller hjemme hos dig selv.

Al servering fra vores kaffevogne foregår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har vores vogne en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige lounge musik. Så læn dig tilbage og nyd den velduftende nykværnede kaffe, se de gyldne dråber fra kaffebajonetten, og lyt til steamerhovedets forsigtige knitren, mens den steamer mælken til den helt rigtige cremede konsistens.
Så er der serveret kaffe og mon ikke det er tid til at kaffe konversere – velbekomme.

Kontakt os i dag for et godt tilbud på leje af kaffevogn med servering leveret af en SweetStreet barista.

Kaffe til fest med barista

Vores unikke mobile kaffevogne

SweetStreets kaffevogne er helt unikke. Den ene, “Det Blå Lyn“, synes vi selv er den flotteste og smarteste kaffevogn i hele Danmark. Udover den gode kaffe og te, kakao, Chai latte og Irish coffee, kan den ligeledes servere Iskaffe med sirup.

Vores anden kaffevogn, “Den sorte ridder”, er uden tvivl Danmarks mest effektive, da den både kan servere økologisk kaffe og ægte belgiske vafler m. hjemmelavede toppings.

Vores tredje vogn, “Perry”, er en del større end vores andre kaffescootere og tiltrækker sig endnu mere opmærksomhed hvor end han kører hen. Fra Perry kan vi fra den ene side servere vores skønne kaffe og varme drikke og fra den modsatte side kan vi servere vores ægte belgiske vafler med vores hjemmelavede toppings.

Vi dækker både København, Nordsjælland – ja faktisk hele Sjælland og Odense og Aarhus og resten af det skønne Danmark. Læs mere om det her 

Klik dig videre på nedenstående link for at se billeder, mål og beskrivelse af vores kaffevogne.

Kan man få økologisk kaffe ?

Ja, det kan man! Vores mobilkaffebarer tilbyder økologisk kaffe som en del af sortiment. Det er en god måde at sikre, at du får en kop kaffe af høj kvalitet, der samtidig er miljøvenlig.

Kristians Kaffe, et dansk risteri, er vores økologiske bud på en god espresso, som smager så fuglene synger. Kaffen byder på masser af krydderi, dyb chokolade og en dejlig eftersmag med en let syre. Den er skøn som en ren espresso, men også rigtig god til Cafe Latté, Cappucchino, Flat White, Cortado og Espresso Macchiato som alle findes i vores kaffemenu.

De økologiske kaffebønner er fra Guatemala og kommer fra et paraply cooperativ, som består af 300 kaffebønder. Sammen hjælper de hinanden med at producere kaffe af høj kvalitet, som samtidigt lever de op til de krav der stilles til en økologisk produktion.

Fra SweetStreets 3 kaffevogne ”Den Sorte Ridder”, ”Det Blå Lyn” og “Perry”, samt kaffebord-setup ”Den Lille Smarte”, serverer vi økologisk kvalitets kaffe fra Kristians Kaffe.

Økologisk te

Udover kaffe er det muligt også at få økologisk kvalitets te fra det danske tefirma Emeyu. Derudover kan der vælges Chai latte, varm chokolade m. flødeskum, Irish coffee og om sommeren en skøn kold iskaffe m. sirup. Dertil serverer vi også affrigato, hvis en isvogn ligeledes tilkøbes.

Hvordan fungerer en mobil kaffevogn?

En mobil kaffebar er en fantastisk måde at tilføje et ekstra touch til ethvert arrangement. Det er en kaffebar, der er udstyret med alt, hvad der er brug for til at servere kaffe af høj kvalitet, så du kan få den perfekte kaffeoplevelse sammen med dine gæster.

Der medfølger en barista til at lave kaffe og espresso og hvad der ellers ønskes. Vognen er udstyret med alt det der er nødvendigt for at lave kaffen, såsom espressomaskiner, kaffekværne, mælkeskummer m.v. En mobil kaffevogn kan lejes til alle typer arrangementer og kan sættes op både ude og inde.

Besøg hos vores kaffeleverandør Kristians Kaffe