Lej en kaffevogn

Lej en kaffevogn eller kaffeknallert og server økologisk Kontra Coffee til dine gæster

Vi tilbyder økologisk kaffe fra en af vores mobile kaffevogne eller knallerter. Kontakt os i dag for et godt tilbud på leje af kaffevogn eller kaffeknallert med servering leveret af en barista.

Økologisk kaffe serveret fra kaffeknallert og kaffevogn

Ønsker du udover vores pandekager, vafler eller is noget god kaffe, så kan SweetStreet ligeledes byde på økologisk kaffe.

Fra SweetStreets to kaffevogne serveres der kvalitets kaffe fra det danske risteri Kontra Coffee, der ønsker at kalde sig “de store af de små risterier”. Udover kaffe er det muligt også at få diverse te fra det danske firma Emeyu, chai latte, varm chokolade m. flødeskum og irish coffee.

Kaffen fra Kontra Coffee er valgt med omhu og er den bedste blanding af 70% Mexico og 30% Guatemala oprindelse.

Den særlige karakter af denne blanding af kaffebønner, som vi serverer fra vores kaffevogn, kan genkendes ved den rige aroma og fyldige smag.

Få et uforpligtende tilbud

Start

0$

Mange tak! Vi har modtaget din forespørgsel. Mvh. SweetStreet teamet

Hvor skal eventet afholdes?

Vælg destination

Er destinationen ikke på listen, så vælg "anden by". Bemærk venligst at vi har hovedsæde i København og der derfor pålægges transportudgifter til længere distancer herfra.

Skriv postnummer

Skriv adressen for eventet

Udfyld venligst manglende felter for at fortsætte

Næste

Vælg produkttype

Vælg den vogntype/produkt du ønsker

Udfyld venligst manglende felter for at fortsætte

Næste

Dato

Hvilken dato er dit event?

Udfyld venligst manglende felter for at fortsætte

Næste

Kontaktinformationer

Skal eventet afholdes for en virksomhed eller privat?

Din forespørgsel

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

Bestil et uforpligtende tilbud nu

Økologisk kaffe fra vores kaffevogne og kaffeknallerter

Se vores kaffemenu herunder og kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

SE VORES KAFFEMENU

Vores unikke kaffevogne og kaffeknallerter

SweetStreets to kaffevogne er helt unikke. Den ene, “Det blå lyn“, synes vi selv er den flotteste og smarteste kaffevogn i hele Danmark. Udover kaffen, kan den også servere frappucchino og milkshakes, selvfølgelig med et skud kaffe i hvis man lyster.

Kaffevogn nr. 2, “Den sorte ridder”, er uden tvivl Danmarks mest effektive, da den både kan servere kaffe og ægte belgiske vafler. Klik dig videre på nedenstående link for at se billeder, mål og beskrivelse af vores kaffevogne.


SE VORES VOGNE


Vi serverer økologisk Kontra Coffee

Kontra Coffees økologiske espresso er en blanding, der er skabt for at give dig den bedste kaffeoplevelse, som indeholder lidt af det hele. Som ren espresso har den noter af mørk chokolade, mandler og limeskal, men tilføjer du mælk får du en mere sød og rund espresso, med karakter af chokolade og frisk marcipan. Det er en blød espresso med en lille krop, som kan behage og udfordre på samme tid.

Kontra Coffee har mellemristet espressoen, for at give den bund og karakter men stadig for at bevare syrligheden, som giver den lidt mere karakter og spræl.
Da blandingen består af økologisk kaffe, vil indholdet i blandingen variere, fordi det er svært at skaffe økologisk kaffe i god kvalitet i store mængder. Kontra Coffee bestræber sig dog altid på, at kaffen smagsmæssigt har det samme udtryk og nogenlunde ens smagsprofil.
På nuværende tidspunkt består kaffen af:

70% Økologisk Mexico
30% Økologisk Guatemala

Vi har mange års erfaring med servering af kaffe

SweetStreet har erfaring med catering helt tilbage fra 2009 og i 2015 startede interessen for kaffens univers. Vi elsker at servere vores produkter sammen med kaffe for vores kunder. Vi serverer fast for Gyldendal, Ole Lyngaard, Apair, Fil De Fer, Volkswagen, Mercedes, Samsoe Samsoe, WoodWood, Envii og mange flere.

Når SweetStreet ankommer til dit kaffe arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet ånd. Se vores instagram eller facebook og mærk SweetStreet ånden i din dagligstue eller for den sags skyld på dit kontor.

Al servering foregår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har kaffeknallerterne tit og ofte en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige kaffemusik.

Så læn dig tilbage og nyd den velduftende nykværnede kaffe, se de gyldne dråber fra kaffebajonetten, og lyt til steamer hovedets forsigtige knitren, mens den steamer mælken til den helt rigtige cremede konsistens.

Så er der serveret kaffe og mon ikke det er tid til at kaffe konversere – velbekomme.


Pris på leje af kaffevogn

Vores priser på leje af kaffevogn varierer, alt efter hvor mange gæster der er og hvor lang tid du gerne vil have os til, at servere kaffe. Kontakt os for at høre nærmere.


Få et tilbud på leje af en kaffevogn eller kaffeknallert

Husk på at vi i SweetStreet skræddersyer vores tilbud til dig, sådan at du både kan bestille en kaffevogn og en pandekagevogn sammen eller det du måtte drømme om.

Hos SweetStreet gør vi en dyd ud af at oplære de bedste baristaer, crêpeartister og ispiger eller drenge. Sådan at I får serveret den bedste kop cafe latte og helst med latteart på toppen, I form af et hjerte eller lignende. Kaffen serveres I to-go kopper, så I ikke skal tænke på opvask – men bare nyde kaffen.

Se vores crêpeartister hælde dejen på panden og sprede den ud med den berygtede t-formede magic stick, så den bliver så rund som pandekagen fortjener at være. Alt imens at den dufter af vanilje og til sidst smager af himmelsk økologi. I skal ej heller tænke på opvask her, da vi står for det hele.

Isvognene bliver ligeså serviceret af vores smilende ispiger eller isdrenge. Isen får du i et knasende kræmmerhus eller i bæger, selvfølgelig med enten flødeskum, guf og hjemmelavet jordbær syltetøj.

Økologisk kvalitets te

Hos SweetStreet serverer vi te fra vores danske te leverandør Emeyu te. Teen er økologisk og alt er gennemtænkt ift bæredygtig i form af materialer til te og emballage.
Teposerne er produceret i 100% biologisk nedbrydeligt, økologisk bomuld. Bomuldsposerne bliver syet af kvinder i Marokko som bidrager til kvinders mulighed for at gå en god indkomst.

Den bedste te, med smagen af kvalitet og omtanke.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

[materialis_shortcode_placeholder]