Lej en pandekagevogn

Lej en pandekagevogn med servering til din fest eller arrangement

Efter mange års erfaring, har SweetStreet fremstillet opskriften på den perfekte velsmagende og velduftende søde økologiske pandekage. Vores søde pandekager er lavet fuldstændig fra bunden med friske økologiske råvarer og omtanke.

Når SweetStreet ankommer til dit arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet stemning. Se vores Instagram eller Facebook og mærk SweetStreet stemningen i din dagligstue eller for den sags skyld på dit kontor.

Al servering foregår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har crêpes cyklerne en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige musik.
Så læn dig tilbage og nyd duften af crêpes og lyden af sød musik.

SweetStreet bager alle pandekager på stedet til dit arrangement, hvilket sikrer dine gæster og dig en fantastisk smagsoplevelse og ikke mindst oplevelsen af kunsten bag fremstillingen af den fejlfrie runde pandekage. SweetStreets medarbejdere er yderst serviceminded og serverer altid vores produkter med et smil på læben og et glimt i øjet.

Søde økologiske hjemmelavede pandekager

De søde økologiske pandekager serveres med traditionelle toppings såsom sukker, kanel, hjemmelavet syltetøj, Grand Marnier og masser af nutella. Men derudover har SweetStreet valgt at udvikle ideen omkring toppings ved at udvide sortimentet med toppings som skumfiduser, friske jordbær, hjemmelavet saltet karamel, hjemmelavet oreo creme, m.m. Kun fantasien sætter grænser. Søde pandekager kan sætte et smil på alles læber – uanset alder.

SE VORES TOPPING MENU

Lad os servere pandekager til din fest og underholde dig og dine gæster

Hvis du vil have os rullende forbi med en pandekagevogn til dit næste arrangement, uanset om det er firmafesten, fødselsdagen, konfirmationen, studentergildet eller noget helt femte, så vil vi glæde os til at servere og underholde dig og dit selskab. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan se minimumsprisen for leje af vores pandekagevogn her.

SweetStreet tilbyder street food i form af søde pandekager, økologisk kaffe, ægte belgiske vafler og dansk fløde is. Skal festen have besøg af kombinationen af vores isvogn og kaffevogn? Klarer vi naturligvis også dette. Danmarks første pandekagecykel “Frk. Kobber” er blot en af vores mange flotte pandekagevogne du kan vælge imellem.

e44b2319 192c 476d b993 30c30a5c1a63

Pandekage servering for ATEA – 400 kuverter på 3 timer med 3 vogne og 4 SweetStreetere

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leje af en pandekagevogn