Lej en pandekagevogn med servering
til din fest eller arrangement

En pandekagevogn eller pandekagecykel er en fantastisk måde at tilføje et strejf af sødme til din næste fest eller begivenhed. Vores dessertvogne er perfekte til enhver begivenhed, både firmaarrangementer, events, bryllupper, fødselsdage og meget mere. Vores team vil tage sig af alt lige fra opstilling til servering af pandekagerne.

Al servering foregår i SweetStreet uniformer, med et smil, god service og en professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har crêpes cyklerne en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige musik. Så læn dig tilbage og nyd duften af crêpes og lyden af sød musik.

økologiske pandekager til fest
lej en pandekagecykel og få pandekager til festen
pandekagevogn, isvogn, kaffevogn - lej hos SweetStreet

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leje af en pandekagevogn

Søde økologiske hjemmelavede pandekager

De søde økologiske pandekager serveres med traditionelle toppings såsom sukker, kanel, hjemmelavet syltetøj, Grand Marnier og masser af nutella. Men derudover har SweetStreet valgt at udvikle ideen omkring toppings ved at udvide sortimentet med toppings som skumfiduser, friske jordbær, hjemmelavet saltet karamel, hjemmelavet oreo creme, m.m. Kun fantasien sætter grænser. Søde pandekager kan sætte et smil på alles læber – uanset alder.

lej en pandekagecykel og få pandekager til festen

Lad os servere pandekager til din fest
og underholde dig og dine gæster

Hvis du vil have os rullende forbi med en pandekagevogn til dit næste arrangement, uanset om det er firmafesten, fødselsdagen, konfirmationen, studentergildet eller noget helt femte, så vil vi glæde os til at servere og underholde dig og dit selskab. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan se minimumsprisen for leje af vores pandekagevogn her.

Vores pandekagevogne er udstyret med alt det nødvendige for at servere de lækre, frisklavede økologiske pandekager til dine gæster. Vi har efter mange års erfaring, fremstillet opskriften på den perfekte velsmagende og velduftende søde økologiske pandekage, som er lavet fuldstændig fra bunden med friske økologiske råvarer. De tilberedes til perfektion på stedet, hvilket sikrer, at de altid er varme og luftige. Vi tilbyder et hav af lækre toppings I kan vælge imellem, herunder frisk frugt, nutella, saltet karamel og contreau –  se vores pandekagemenu

Når SweetStreet ankommer til dit arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet stemning. Se vores Instagram eller Facebook og mærk SweetStreet stemningen på kontoret eller for den sags skyld hjemme hos dig selv.

SweetStreet bager alle pandekager på stedet til dit arrangement, hvilket sikrer dine gæster og dig en fantastisk smagsoplevelse og ikke mindst oplevelsen af kunsten bag fremstillingen af den fejlfrie runde pandekage. SweetStreets medarbejdere er yderst serviceminded og serverer altid vores produkter med et smil på læben og et glimt i øjet.

SweetStreet tilbyder street food i form af søde pandekager, økologisk kaffe, ægte belgiske vafler og dansk fløde is. Skal festen have besøg af kombinationen af vores isvogn og kaffevogn? Klarer vi naturligvis også dette. Danmarks første pandekagecykel “Frk. Kobber” er blot en af vores mange flotte pandekagevogne du kan vælge imellem.