Forkæl dine gæster til din næste messe


- med en god kop kaffe, en økologisk pandekage eller en lækker is

Skal du udstille på en messse og vil du gerne tiltrække potentielle kunder forbi din stand, så lej en af vores vogne med kaffe, pandekager, vafler eller is til din næste messe eller udstilling.

Sweetstreet klarer serveringen af økologisk kaffe, økologiske pandekager, vafler og is med et snuptag.

En vogn kan klare op til 100 kopper kaffe pr. time, 70 økologiske søde pandekager, 150 vafler eller 150 is. Og dette er blot med en vogn! Husk at pandekagerne, vaflerne og kaffen spreder en dejlig duft, der kan få potentielle kunder forbi din stand. Det er en hel fest i sig selv. Udover de lækre produkter, bliver de serveret af Sweetstreets smilende medarbejdere fra en eller flere flotte cykler eller vogne - alt i alt en oplevelse ud over det sædvanlige.  

Vi har været med til messe i blandt andet Bella Centret i samarbejde med f.eks. Gyldendal, Lindhardt og Ringhof/Carlsen og ligeledes på Messe i Odense for EG A/S. Vi har haft en masse forskellige kunder og har fået en masse erfarring omkring messer og besøgende. Se vores referencer.

Hos SweetStreet er der med garanti ingen mangler, så bare spørg løs og vi finder en løsning som passer dig og dit behov.

Vælg den vogn eller de vogne med tilhørende produkt, som du vil have med på din næste messe.

Se en oversigt over vores vogne her

Bestil et uforpligtende tilbud

Start tidspunkt
:
Slut tidspunkt
:
Er du: Privat Virksomhed
Vælg et eller flere produkter med sin dertilhørende vogn:
Se udvalget af vogne på http://sweetstreet.dk/vognene

Søde pandekager
Madpandekager
Kaffe
Kaffe og belgiske vafler
Dansk flødeis (isvogn)
Dansk flødeis (topping til pandekager)