Messe

Forkæl dine gæster til din næste messe 

– med en god kop kaffe, en økologisk pandekage, belgisk vaffel eller en lækker is.

Skal du udstille på en messe og vil du gerne tiltrække potentielle kunder forbi din stand, så lej en af vores vogne med kaffe, pandekager, vafler eller is til din næste messe eller udstilling. SweetStreet klarer serveringen af økologisk kaffe, økologiske pandekager, vafler og is med et snuptag.

Hvor mange kan de mon i timen?

En kaffevogn kan klare op til 90 kopper i timen med 1 medarbejder, 110 kopper med 2 medarbejdere. Pandekagevognene kan levere 70 søde pandekager med 1 medarbejder og 100 med 2. En vaffelvogn kan lave 120 vafler i timen med en medarbejder og en isvogn 150 vafler eller 150 is med en medarbejder. Og dette er blot med én vogn!
Husk at pandekagerne, vaflerne og kaffen spreder en dejlig duft, der kan få potentielle kunder forbi din stand. Det er en hel fest i sig selv. Udover de lækre produkter, bliver de serveret af SweetStreets smilende medarbejdere fra en eller flere flotte cykler eller vogne – alt i alt en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har været med til messe i blandt andet Bella Centret i samarbejde med f.eks. Gyldendal, Lindhardt og Ringhof/Carlsen og ligeledes på Messe i Odense for EG A/S og i Århus for Gyldendal. Vi har haft en masse forskellige kunder og har fået en masse erfaring omkring messer og besøgende. 

Hos SweetStreet er der med garanti ingen mangler, så bare spørg løs og vi finder en løsning som passer dig og dit behov. Vælg den vogn eller de vogne med tilhørende produkt, som du vil have med på din næste messe.

Hyr SweetStreet til messe

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en salgsvogn til messe