Historien om SweetStreet

En familiedrevet virksomhed med sans for detaljen

Historien om SweetStreet bygger på Nicolas’ (SweetStreet’s grundlægger) mange års erfaring i hans forældres butik på Strøget, som har serveret Street Food siden 1983.

Nicolas voksede op i denne butik – han sov endda bag softice-maskinen som baby, mens hans mor og far arbejdede hårdt. Nicolas har derfor Street Food i sit blod. De produkter, vi har i dag – går langt tilbage: crêpes (som Nicolas’ far introducerede efter en forretningsrejse til Paris), vafler (som Nicolas’ mor introducerede efter en forretningsrejse til Bruxelles) og is. Et nyt produkt i dag er den økologiske kaffe – som vi virkelig elsker og er en stor del af SweetStreet. Sweet Street Food & kaffe er vores hovedområde.

En sommerdag i 2009 tænkte Nicolas på en idé, mens han serverede en crêpe i sine forældres butik – hvorfor ikke sælge de lækre produkter ude på de forskellige gader i København eller ved arrangementer – måske på en cykel? Nicolas byggede derefter Danmarks første pandekagecykel i 2009, som han kaldte ”Frøken Kobber”. Hermed blev Nicolas blev en af de første gadesælgere i Danmark og SweetStreet blev en realitet.

kaffevogn og vaffelvogn

Mrs. Sweet og Mr. Street

En dag kiggede Nicolas ind i butikken på tværs af gaden – og så en pige. Hun var altid at finde med et smil på læben. Sådan mødte Nicolas og Emilie hinanden. Mrs. Sweet og Mr. Street. De blev forretningspartnere og livspartnere.

Nicolas investerede alt i sin drøm – “SweetStreet”. Efter dette punkt kom flere og flere cykler og scootere til live med en stor lidenskab for Street Food. Alle cykler og scootere er special designet og har sin egen identitet – ingen af dem er ens. I dag har vi 11 vogne: 4 scootere og 6 cykler og en æbleskivevogn.

Vi serverer crêpes, ægte belgiske vafler, økologisk kaffe, æbleskiver og god dansk flødeis og selvfølgelig vores hjemmelavede toppings.

Vi har mange forskellige kunder inden for mange brancher, som f.eks. Mercedes-Benz, Mærsk Drilling, Novo Nordisk, Region Hovedstaden, Berendsen, Nordic Race osv. Men vi har også den lille konfirmand og det smukke bryllup i Fælledparken.

Vores motto er at: Professionalisme & sjov går hånd i hånd og dette lever vi virkelig efter hos SweetStreet.

# SweetStreetEmpire

mr and mrs sweetstreet