Lej en pandekagevogn


Lej os til dit næste arrangement og lad os servere og underholde dig og dine gæster

Efter mange års erfaring, har SweetStreet fremstillet opskriften på den perfekte velsmagende og velduftende søde økologiske pandekage. Vores søde pandekager er lavet fuldstændig fra bunden med friske økologiske råvarer og omtanke. 

SweetStreet bager alle pandekager på stedet til dit arrangement, hvilket sikrer dine gæster og dig en fantastisk smagsoplevelse og ikke mindst oplevelsen af kunsten bag fremstillingen af den fejlfrie runde pandekage. SweetStreets medarbejdere er yderst serviceminded og serverer altid vores produkter med et smil på læben og et glimt i øjet.

De søde økologiske pandekager serveres med traditionelle toppings såsom sukker, kanel, syltetøj og grand manier. Men derudover har Sweetstreet valgt at udvikle ideen omkring toppings ved at udvide sortimentet med toppings som Bounty, Snickers, M&M's, oreo, Penut Butter, skumfiduser m.m kun fantasien sætter grænser. For yderligere inspiration se Pandekagemenu. Søde pandekager kan sætte et smil på alles læber - uanset alder. 

Hvis du vil have os rullende forbi med en pandekagevogn til dit næste arrangement, uanset om det er firmafesten, fødselsdagen, konfirmationen, studentergildet eller noget helt femte, så vil jeg og resten af mine faste følgesvende, glæde os til at servere og underholde dig og dit selskab. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. 

SweetStreet tilbyder street food i form af søde pandekager, økologisk kaffe, ægte belgiske vafler madpandekager og dansk fløde is.

Skal festen have besøg af kombinationen af vores isvogn og kaffevogn? Klarer vi naturligvis også dette.

Læs mere om street food, is og pandekager til fest.

Pris på leje af pandekagevogn

Vores priser på leje af pandekagevogn varierer, alt efter hvor mange gæster der er og i hvor lang tid, du gerne vil have os til, at servere pandekager for dine gæster.

Pris eksempel på leje af pandekagevogn inkl. pandekager, topping og servering.

  • Op til 50 gæster.
  • 1 times servering af pandekager.
  • Topping - se vores topping menu
  • Ekstra timer kan tilkøbes.

 

Pris kr. 3.000 eksl. moms og transport.

Danmarks første pandekagecykel "Frk. Kobber" er blot en af vores mange flotte pandekagevogne du kan vælge imellem.

  

Bestil et uforpligtende tilbud

Start tidspunkt
:
Slut tidspunkt
:
Er du: Privat Virksomhed
Vælg et eller flere produkter med sin dertilhørende vogn:
Se udvalget af vogne på http://sweetstreet.dk/vognene

Søde pandekager
Madpandekager
Kaffe
Kaffe og belgiske vafler
Dansk flødeis (isvogn)
Dansk flødeis (topping til pandekager)