Lej en kaffevogn


Økologisk kaffe serveret fra kaffeknallert og kaffevogn

Ønsker du ud over vores pandekager, vafler eller is noget god kaffe, så kan SweetStreet ligeledes byde på økologisk kaffe.

Fra SweetStreets to kaffevogne serveres der kvalitets kaffe fra mærket Segafredo fra Tiktak. Udover kaffe er det muligt også at få diverse the, chai, varm chokolade og irish coffee.

Tiktak kaffe er den bedste blanding mellem kaffebønnerne Arabica og Robusta. De økologisk dyrkede kaffebønner er fra forskellige lande såsom Mexico, Peru og Tanzania.

Den særlige karakter af denne blanding af kaffebønner, som vi serverer fra vores kaffevogn, kan genkendes ved den rige aroma og fyldige smag.

Kaffen vi serverer fra vores kaffevogn, er Fairtrade kvalitetsmærket som garanterer, at kaffen er købt under gunstige handelsvilkår fra landbrugsorganisationer i udviklingslandene. Dette betyder et direkte bidrag til bedre leve- og arbejdsvilkår for landmænd.

 "Alle har ret til god kaffe" - Klaas Tiktak

Vores unikke kaffevogne

SweetsStreets to kaffevogne er helt unikke. Den ene “Det blå lyn“ synes vi selv er den flotteste og smarteste kaffevogn I hele Danmark. Udover kaffen, kan den også servere frappucchino og vanilje milkshakes, selvfølgelig med et skud kaffe i hvis man lyster.

Kaffevogn nr. 2 er uden tvivl Danmarks mest effektive, da den både kan servere kaffe og ægte belgiske vafler.

Lej en kaffevogn

Danmarks mest effektive kaffevogn

Klik dig videre på nedenstående link for, at se billeder, mål og beskrivelse af vores kaffevogne.

Mål og beskrivelse af vores vogne

Vi har tre års erfaring med servering af kaffe

SweetStreet har erfaring med catering helt tilbage fra 2009 og elsker at servere kaffe for vores kunder. Vi serverer fast for Gyldendahl, Ole Lyngaard, Apair, Fil De Fer, Volkswagen, Mercedes, Samsoe Samsoe, Wood Wood og Envii og mange flere.

Når SweetStreet ankommer til dit kaffe arengement, er det med den helt rigtige SweetStreet ånd. Se videoen på http://sweetstreet.dk og mærk SweetStreet ånden i din dagligstue eller for den sags skyld på dit kontor.

Al servering forgår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har kaffeknallerterne tit og ofte en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige kaffemusik.
Så læn dig tilbage og nyd den velduftende nykværnede kaffe, se de gyldne dråber fra kaffebajonetten, til bægeret og lyt til steamer hovedets forsigtige knitren, mens den pisker mælken til den helt rigtige cremede konsistens.

Så er der serveret kaffe og mon ikke det er tid til at kaffe konversere – velbekomme.

Pris på leje af kaffevogn

Vores priser på leje af kaffevogn varierer, alt efter hvor mange gæster der er og hvor lang tid du gerne vil have os til, at servere kaffe.

Pris eksempel for leje af kaffevgon inkl. kaffe og servering

  • Op til 75 gæster.
  • 1 times servering af økologisk fairtrade kaffe.
  • Udover kaffe serveres der: Chai latte, Pukka te og varm kakao.
  • Ekstra timer kan tilkøbes.

 

Pris kr. 2.500,- eksl. moms og transport.

Vores kaffe er økologisk og fairtrade mærket. Derudover kan vores kaffevogne også servere ægte belgiske vafler eller frappuccino og milkshakes mod et ekstra pris tillæg.

 

Vi skræddersyr et godt tilbud på leje af en kaffevogn

Husk på at vi i SweetStreet skræddersyer vores tilbud til dig, sådan at du både kan bestille en kaffevogn og en pandekagevogn sammen eller det du måtte drømme om.

Hos SweetStreet gør vi en dyd ud af at oplære de bedste baristaer, crêpeartister og ispiger eller drenge. Sådan at I får serveret den bedste kop latte og helst med latteart på toppen, I form af et hjerte eller lignende. Kaffen serveres I to go kopper, så I ikke skal tænke på opvask – men bare nyd kaffen.

Se vores crêpeartister hælde dejen på panden og sprede den ud med den berygtede t-formede magic stick, så den bliver så rund som pandekagen fortjener at være. Alt imens at den dufter af vanilje og til sidst smager af himmelsk økologi. I skal ej heller tænke på opvask her, da vi står for det hele.

Isvognene bliver ligeså serviceret af vores smilende ispiger eller isdrenge. Isen får du i et knasende kræmmerhus eller i bæger, selvfølgelig med enten flødeskum, guf og syltetøj.

Kaffemenu
 

KaffevognLej en kaffevogn eller kaffeknallert

 

Bestil et uforpligtende tilbud

Start tidspunkt
:
Slut tidspunkt
:
Er du: Privat Virksomhed
Vælg et eller flere produkter med sin dertilhørende vogn:
Se udvalget af vogne på http://sweetstreet.dk/vognene

Søde pandekager
Madpandekager
Kaffe
Kaffe og belgiske vafler
Dansk flødeis (isvogn)
Dansk flødeis (topping til pandekager)