Street food

Streetfood med kaffe, pandekager, vafler og is

Det populære udtryk “street food” dækker over madkulturelle oplevelser som nydes på farten. SweetStreet var den første i Danmark, til at sælge søde pandekager fra egne designede cykler. Sidenhen har SweetStreet udvidet sortimentet med økologisk kaffe, ægte belgiske vafler og dansk fløde is. Mulighederne er mange hos SweetStreet. Vi skiller os ud, da vores vogne er special designede og dermed unikke i forhold til de flest sete mobile cykler, hermed sikrer vi en oplevelse man sent vil glemme.

Pandekager til fest

SweetStreet tilbyder street food i form af pandekager til fest – friskbagte, duftende og serveret med et smil på læben. Skal du holde fødselsdag, konfirmation, studentergilde, reception, firmafest, polterabend eller bryllup, så kan du leje en pandekagevogn, der vil gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse. SweetStreet bager alle pandekager på stedet med friske økologiske råvarer, der sikrer dine gæster og dig en fantastisk smagsoplevelse. Derudover er vi kendte for vores gode humør og bedste service.
Hvis du udover vores pandekagevogn og isvogn også ønsker noget god økologisk kaffe eller ægte belgiske vafler kan SweetStreet ligeledes levere dette. 

Is til fest

SweetStreet leverer dansk lækker flødeis til din fest – serveret med traditionelt tilbehør og et smil på læben. Skal du holde fest så kan du leje en isvogn, der vil give dine gæster og dig en oplevelse i særklasse. Vi tilbyder et særligt udvalg af lækker is, der sagtens kan skræddersyes og også kombineres med en pandekagecykel, der sørger for lækre pandekager til din fest. Alt sammen serveres på stedet med den bedste service som sikrer dine gæster og dig en ganske særlige smagsoplevelse.

Kaffe til fest

SweetStreet har ligeledes lækker økologisk kaffe. Fra SweetStreets 2 kaffevogne serveres der økologisk kvalitets kaffe fra mærket Kontra Coffee. Udover kaffe er det muligt også at få diverse the, chai og varm chokolade. Læs mere på lej en kaffevogn. Der ligeledes serveres ægte belgiske vafler til kaffe – og dermed lidt sødt til kaffen, som man siger. Læs mere om kaffe og belgiske vafler til jeres fest på lej en kaffe vaffel vogn.

Street food – når det er bedst

Kontakt os for at høre mere om mulighederne