cropped sweetstreet vogne 1

Mobile kaffe og dessertvogne

Lej den perfekte kaffevogn, pandekagevogn, isvogn og vaffelvogn, til dit næste event

Skal du holde et arrangement og leder efter en unik måde at servere god barista kaffe og dessert på til dine gæster? Tag et kig på vores flotte kaffevogne og dessert vogne, som findes i en række forskellige stilarter og størrelser, så de passer til alle typer af events!

Vores kaffevogne er udstyret med top moderne maskiner og alt hvad der skal bruges af profesionnelt udstyr og så er de bemandet med erfarne baristaer, som ved hvordan man laver en god kop kaffe og en sød dessert til.

Vores stilfulde og unikke vogne er den perfekte måde at tilføje et særligt touch til dit firmaarrangement, bryllup eller enhver anden speciel lejlighed. Herunder kan du se alle vores specialdesignede vogne, som du kan booke hos SweetStreet. Til alle bookinger er der servering inkluderet af en af vores baristaer, eller crepes- eller vaffel artister.

Kaffe og dessertvogne du kan leje

Pandekagevogn

Frk. Kobber – Danmarks første pandekagecykel

 

lej en pandekagevogn

Hos SweetStreet er vi stolte af, at kunne tilbyde Danmarks første pandekagecykel – en unik og meget eftertragtet mulighed at leje til events og fester.

Pandekagecyklen er ikke kun smuk at se på, men også funktionel. Dens slanke model gør det muligt at sætte den op hvor som helst, hvilket gør den perfekt til både udendørs og indendørs arrangementer.

Mål :
B: 0.93 m –  L: 2.5 m

Se vores pandekage menu her

læs mere om Frk. Kobber

Denne smukke kobbercykel er prydet med håndlavede messingdetaljer, hvilket gør den til et virkelig iøjnefaldende stykke.

Med sit vintage look tilføjer det et strejf af nostalgi til enhver begivenhed og skaber en unik og mindeværdig oplevelse for gæsterne.

Vores erfarne team sørger for alt lige fra bagning til servering af pandekagerne. Pandekagerne er lavet med friske økologiske ingredienser, så dine gæster vil nyde en lækker lækkerbisken af høj kvalitet.

Hvis du vil tilføje et unikt og mindeværdigt touch til dit næste arrangement, så overvej at leje Danmarks første pandekagecykel fra SweetStreet. Kontakt os i dag for at lære mere om denne unikke mulighed og for at begynde at planlægge dit næste arrangement.

Pandekage og vaffelvogn

Kamælonen – to i én dessertvogn

 

cropped kamæleonen scaled 1

Da Frøken Kobber følte sig alene, fik hun selskab af det nyeste skud på stammen Kamæleonen. En unik to-i-en dessertvogn, der kan lave både pandekager og vafler hvortil alverdens toppings kan tilvælges. Han er sit navn tro og kan både skifte farve fra grøn til blå – i sandhed en ægte Kamæleon.

Denne alsidige vogn er perfekt til begivenheder og fester, hvor du vil tilbyde dine gæster flere typer desserter at vælge mellem.

Mål
B: 1.35 m – L: 2.5 m

Se vores pandekage- og vaffel menu her

læs mere om Kamæleonen

Pandekage- og vaffelvognen er udstyret med alt, hvad der skal til for at lave både pandekager og vafler på stedet, hvilket sikrer, at de altid er varme og friske. Vi tilbyder en bred vifte af toppings at vælge imellem, herunder frisk frugt, chokolade og flødeskum.

Vores team af erfarne pandekage- og vaffel artister sørger for alt, lige fra tilberedning til servering af pandekager og vafler, med topping alt efter gæstens smag.

Når du vælger SweetStreet til dit næste arrangement, kan du være sikker på, at dine gæster vil blive imponeret over kvaliteten og smagen af vores pandekager og vafler. Kontakt os i dag for leje af pandekager og vaffelvogne , så du  kan begynde at planlægge din næste fest.

Pandekagevogn / knallert

Mr. Fancy – den hurtige

cropped mr fancy kaffevogn 1

Mr. Fancy er en unik og iøjnefaldende vogn til arrangementer og fester. Denne smukke vogn er dækket af en folie, der skifter farve afhængig af hvordan lyset rammer den, hvilket skaber en fascinerende og farverig effekt. Nuancerne er lilla, grønne, blå og bronze, hvilket gør den til en rigtig showstopper.

Mål
H: 1.70 m – B: 1.47 m – D: 2.45 m  (Målt uden parasol).

Se vores pandekage menu her

læs mere om Mr. Fancy

Vognen er nem at forberede til servering, da den hverken kræver el eller vand. Dette gør den perfekt til udendørs arrangementer og festivaler. Herfra kan der serveres søde pandekager med alle vores lækre toppings, hertil også vores hjemmelavede versioner. Dine gæster vil elske den unikke oplevelse det er, at få pandekager serveret fra denne knallert.

Kaffe og vaffelvogn i én

Den Sorte Ridder – den mest effektive af dem alle

Den sorte ridder scaled

Den sorte ridder er en unik og højeffektiv mulighed til arrangementer og fester – en komplet kombineret kaffe og dessertvogn. Denne alsidige vogn er udstyret med alt det nødvendige for at servere lækre, frisklavede belgiske vafler og økologisk kaffe, te eller varm chokolade til dine gæster.

Kaffe og vaffelvognen er perfekt til arrangementer, hvor du gerne vil tilbyde en god kop baristakaffe sammen med en sød dessert.

Mål
H: 1.80 m – B: 1.30 m – L: 2.6 m

vores kaffemenu og vores vaffelmenu

læs mere om Den Sorte Ridder

Vaflerne er lavet med autentiske belgiske ingredienser og tilberedes til perfektion på stedet, hvilket sikrer, at de altid er varme. Vi tilbyder en bred vifte af toppings at vælge imellem, herunder frisk frugt, chokolade og flødeskum. Vores kaffe er lavet med økologiske bønner af høj kvalitet, hvilket sikrer, at dine gæster vil nyde en rig, smagfuld kop kaffe.

Han er en ægte ridder, en kaffe- og dessertvogne der med sikkerhed vil redde dig og alle omkring dig. Både store som små.

Kaffe tuk tuk

Den Blå Lyn – Danmarks flotteste kaffeknallert

1

Hos SweetStreet er vi stolte af at kunne tilbyde Danmarks smukkeste kaffescooter, Det Blå Lyn.

Det er en stilfuld og fuldt udstyret kaffe tuk tuk, med alt det nødvendige for at servere en perfekt kop økologisk, friskbrygget kaffe, te, varm chokolade, iskaffe og frappuccino til dine gæster. Kaffescooteren er bygget til at modstå alle vejrforhold, så uanset om det er varmt eller koldt, kan den klare det.

Mål
H: 1.80 m – B: 1.30 m – L: 2.6 m

Se vores kaffe menu her

læs mere om Det Blå Lyn

Denne unikke og meget eftertragtede mulighed er perfekt til arrangementer og fester, hvor gæster har forskellige præferencer for deres kaffe.

Kaffeknallerten er bemandet af erfarne baristaer, som kan servere en bred vifte af kaffe- specialiteter til dine gæster. De vil tage sig af alt lige fra at brygge kaffen til at servere den efter gæsternes smag.

Når du vælger SweetStreet til dit næste arrangement, kan du være sikker på, at dine gæster vil blive imponeret over kvaliteten og smagen af vores gode kaffe, samt den unikke oplevelse det er at have en tuk tuk kaffe til dit arrangement.

Kaffe og Vaffelvogn

Perry – den helt store

lej kaffe og dessertvogn til fest

Perry – vores kaffe og vaffelvogn – er en virkelig imponerende mulighed til store  fester. Denne store og unikke kaffe og dessertvogn er perfekt til arrangementer, hvor dine gæster for mulighed for måde kaffespecialiteter og ægte belgiske vafler med toppings.

Fra Perry kan vi servere vores skønne kaffe og varme drikke fra den ene side og fra den modsatte side kan vi servere vores ægte belgiske vafler med vores hjemmelavede toppings.

Mål
H: 2.5 m – B: 1.55 m –  L: 3.40 m

Se vores kaffemenu og vores vaffelmenu

læs mere om Perry

Vores kaffe/vaffel vogn Perry er noget af et syn da den er større end vores andre scootere og knallerter. Det gør den perfekt til større begivenheder, og den tiltrækker sig endnu mere opmærksomhed, uanset hvor den står.

Denne vogn er udstyret med alt det nødvendige for at servere lækre, frisklavede belgiske vafler og økologisk kaffe, te eller varm chokolade til dine gæster. Vaflerne er lavet med autentiske belgiske ingredienser og tilberedes til perfektion på stedet, hvilket sikrer, at de altid er varme.

Vi tilbyder en bred vifte af hjemmelavet toppings at vælge imellem, herunder frisk frugt, chokolade og flødeskum. Vores kaffe er lavet med økologiske bønner af høj kvalitet, så du og dine gæster vil nyde en rig, smagfuld kop kaffe.

Vores team af erfarne baristaer og sørger for alt lige fra tilberedning til servering af vafler og kaffe.

Kaffebord – setup

Den lille smarte – intet problem er for stort eller for småt til “Den lille smarte”

cropped Bord set up sweetstreet 1

Dette er en unik og yderst alsidig mulighed for servering af kaffe. Dette lille og lette kaffebord er perfekt til arrangementer, hvor pladsen er begrænset.

Han kan komme op af trapper uden problemer da han næsten ingenting vejer og han kan komme igennem små snævre døre, hvilket gør den perfekt til arrangementer på unikke eller svært tilgængelige steder. Det eneste han skal bruge for at starte op er et 220V strømstik, så er der serveret.
Vi medbringer 25m forlængerledning.

Mål
H: 140 cm – B: 55 cm – L: 108 cm

Se vores kaffe menu her

læs mere om Kaffebord - setup

Vores erfarne baristaer tager sig af alt lige fra at brygge kaffen til at holde bordet rent og pænt. De vil også hjælpe gæsterne med at tilpasse kaffen til deres smag.

Isvogn

Bror Krom – den smarte fyr

Perry kaffevogn

Vores isvogn er en unik og meget eftertragtet mulighed til arrangementer og fester. Denne smarte iscykel er bygget til at navigere i byens gader og kan nemt komme til begivenheder og events, hvor der skal serveres iskolde lækkerier til gæsterne.

Du kan til dit arrangement som standard vælge 4 forskellige is. Se disse valgmuligheder under menuen. Med til serveringen fås: flødeskum, flødebolle og syltetøj hvilket tilføjer et ekstra strejf af sødme til oplevelsen.

Mål
B: 1.35 m – L: 2.5 m

Se vores is menu her

læs mere om Bror Krom

Denne stilfulde og fuldt udstyrede isbil er perfekt til begivenheder, hvor dine gæster kan vælge hvordan de vil have deres is serveret.

Med gammeldags is og appetitvækkende smagsvarianter, der spænder fra kendte klassikere til moderne fortolkninger, er denne is-cykel et glædens syn, der får én til at kigge en ekstra gang, uanset hvor den dukker op.

Isvogn

Sorte Per – den slemme gavtyv

about cykler sorte per

Denne stilfulde og fuldt udstyrede iscykel er perfekt at booke til fester, hvor du og dine gæster kan få serveret vaffelis med det hele.

Med gammeldags isvafler og appetitvækkende smagsvarianter, der spænder fra kendte klassikere til moderne fortolkninger, får Sorte Per et smil frem hos enhver, uanset hvor den dukker op.

Du kan til dit arrangement som standard vælge 4 forskellige is, se disse valgmuligheder under menuen. Med til serveringen fås: flødeskum, flødebolle og syltetøj, hvilket tilføjer et ekstra strejf af sødme til oplevelsen.

Mål
B: 1.35 m – L: 2.5 m

Se vores is menu her

Isvogn

Mr. Rosé – den elegante herre

Is vogn, iscykel

Mr. Rosé er bygget til at navigere i gaderne og nemt komme til begivenheder, og serverer iskolde lækkerier til gæsterne på en stilfuld og sofistikeret måde.

Med gammeldags is og appetitvækkende smagsvarianter, der spænder fra kendte klassikere til moderne fortolkninger, får Mr. Rosé et smil frem hos enhver, uanset hvor den dukker op. Du kan til dit arrangement som standard vælge 4 forskellige is, se disse valgmuligheder under menuen. Med til serveringen fås: flødeskum, flødebolle og syltetøj.

Når du vælger SweetStreet til dit næste arrangement, kan du være sikker på, at dine gæster vil blive imponeret over den unikke og elegante oplevelse det er, at have Mr. Rosé til dit arrangement.

Mål
B: 1.35 m – L: 2.5 m

Se vores is menu her

Æbleskivevogn

The Æbleskivevogn – the hyggelige one

lej-en-aebleskivevogn

Denne smukt designede æbleskivevogn er perfekt til firmafester, som er præget af julehygge og desserter. Den er bygget til at kunne rumme op til 100 æbleskiver ad gangen, hvilket sikrer, at der altid er en frisk omgang æbleskiver klar til servering.

Æbleskiverne bliver lavet på traditionel vis, men med et twist af kardemomme, der giver dem en unik og lækker smag. Dejen vendes på gammeldags måde med lange strikkepinde, hvilket er et sandt show at se.

Vi har spicet menuen op, så den ud over det klassiske tilbehør, nu er tilføjet nye toppings, såsom Nutella, knuste pebernødder, flødeskum og meget mere.

Book også et Gløgg set-up eller Kakao set-up til denne vogn, det gør den til den perfekte kombination til en rigtig julefest. Vi medbringer selvfølgelig julemusikken 🎅

Mål
B: 55 cm – L: 1.52 m

Se vores æbleskivemenu her

læs mere om The Æbleskivevogn

Hos SweetStreet er vi stolte af at kunne tilbyde en helt unik og meget eftertragtet mulighed til julefrokoster og events – vores æbleskivevogn – the hyggelige one.

Vores team vil tage sig af alt, lige fra at lave æbleskiverne til at holde vognen ren og pæn. De vil også hjælpe gæsterne med at tilpasse deres æbleskiver efter deres smag.

Når du vælger SweetStreet til dit næste arrangement, kan du være sikker på, at dine gæster vil blive imponerede over kvaliteten og smagen af vores æbleskiver, samt den unikke og hyggelige oplevelse det er at have æbleskivervognen med til dit julearrangement.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud