Vognene

Lej en af vores kaffe-, vaffel-, pandekage- og isvogne

Her kan du se alle vores unikke specialdesignede vogne, som du kan booke hos SweetStreet. Til alle bookinger er der servering inkluderet af en af vores baristaer eller crêpes/vaffel artister.

Pandekagecykel

Frøken Kobber 

… Danmarks første pandekagecykel

Hun er fin og gammel og kan sit kram. Den fine kobbercykel med de håndlavede messing detaljer, var den første pandekagecykel i Danmark. Hun er siden da blevet optimeret løbende, sidst i sommeren 2015, så hun står stærkere end nogensinde. Med sin slanke model, er hun nem at have stående alle steder. Hun er altid et hit og står fast i julens weekender hos Ole Lyngaard på strøget.

Mål: B: 0.93 m., L: 2.5 m.

Pandekagecykel

Hr. Messing

… den bombastiske

Da frøken Kobber følte sig alene, fik hun selskab af større Hr. Messing. Han står nu tungt og solidt og ofte med frøken Kobber ved sin side til større arrangementer.

Mål: B: 1.35 m,. L: 2.5 m.

Pandekagevogn / pandekageknallert

Den hvide ridder

… redder et hvert arrangement

Det sidste skud på stammen er den flotte hvide pandekageknallert. Han er fuldt optimeret med ruminddeling, køleskab, to pander etc. Herfra serveres både sødepandekager og madpandekager. Den hvide ridder kommer dig hurtig til undsætning og redder ethvert arrangement.

Mål: H: 1.70m., B: 1,47m., D: 2,45m. (Målt uden parasol).

Iscykel

Sorte Per

… den slemme gavtyv

Sorte Per kommer ud og laver ballade med sine iskolde lækkerier.
Med gammeldags is og appetitvækkende smagsvarianter, der spænder fra kendte klassikere til moderne fortolkninger, får Sorte Per et smil frem hos enhver, uanset hvor den dukker op. Du kan til dit arrangement som standard vælge 4 forskellige is, se disse valgmuligheder under menuen. Med til serveringen fås: flødeskum, flødebolle og syltetøj.

Mål: B: 1.35 m., L: 2.5 m.

Iscykel

Bror Krom

… den smarte fyr

Denne smarte is-cykel ruller rundt i byen og tager til events og serverer iskolde lækkerier. Med gammeldags is og appetitvækkende smagsvarianter, der spænder fra kendte klassikere til moderne fortolkninger, er denne is-cykel et glædens syn, der får én til at kigge en ekstra gang, uanset hvor den dukker op. Du kan til dit arrangement som standard vælge 4 forskellige is. Se disse valgmuligheder under menuen. Med til serveringen fås: flødeskum, flødebolle og syltetøj.

Mål: B: 1.35 m., L: 2.5 m.

Kaffe- og vaffelvogn

Den sorte ridder

… den mest effektive af alle

Den sorte ridder er den mest effektive af alle, han er væbnet med både noget lækkert at spise og varmt at drikke. Den serverer lækre ægte belgiske vafler og økologisk kaffe, te eller varm chokolade.

Så han vil med sikkerhed redde dig og alle omkring dig. Både store som små.

Mål: H:1.80, B: 1.30, L: 2.6

Kaffeknallert

Det blå lyn

… Danmarks flotteste kaffeknallert

Hvem kommer først når tørsten er størst, det blå lyn, det er da klart. Hans arsenal består af både kaffe, te, varm chokolade og som noget helt nyt iskaffe og frappuccino.

Han klarer alle udfordringer, selv i varmt eller koldt vejr, slår han igennem som lynet.

Mål: H:1.80, B: 1.30, L: 2.6

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leje af en af vores kaffe, vaffel, pandekage– eller isvogne.