Vognene

Lej en af vores kaffe-, vaffel-, pandekage- og isvogne

Her kan du se alle vores unikke specialdesignede vogne, som du kan booke hos SweetStreet. Til alle bookinger er der servering inkluderet af en af vores baristaer eller crêpes/vaffel artister.

Pandekagecykel

Frøken Kobber 

… Danmarks første pandekagecykel

Hun er fin og gammel og kan sit kram. Den fine kobbercykel med de håndlavede messing detaljer, var den første pandekagecykel i Danmark. Hun er siden da blevet optimeret løbende, så hun står stærkere end nogensinde. Med sin slanke model, er hun nem at have stående alle steder. Kort sagt, hun er altid et hit!

Mål: B: 0.93 m., L: 2.5 m.

Se vores pandekage menu her
about cykler frk bronze
cropped kamæleonen scaled 1
Pandekage / vaffel cykel

Kamæleonen

… to i en

Da Frøken Kobber følte sig alene, fik hun selskab af det nyeste skud på stammen Kamæleonen. Han er sit navn tro og kan både skifte farve fra grøn til blå og ikke mindst kan han både lave crêpes og belgiske vafler hvortil alverdens toppings kan tilvælges. I sandhed en ægte Kamæleon.

Mål: B: 1.35 m,. L: 2.5 m.

Se vores pandekage- og vaffel menu her
Pandekagevogn / pandekageknallert

Mr. Fancy

… den hurtige

Mr. Fancy har fået dette navn da han er beklædt med en folie som skifter farve alt efter hvordan lyset rammer. Nuancerne er lilla, grøn, blå, bronze – Pas på du ikke bliver hypnotiseret. Han er nem at gøre klar til servering da han hverken kræver el eller vand. Han serverer søde pandekager med alle vores lækre toppings hertil også vores hjemmelavede versioner. Velbekomme.

Mål: H: 1.70m., B: 1,47m., D: 2,45m. (Målt uden parasol).

Se vores pandekage menu her
cropped mr fancy kaffevogn 1
Den sorte ridder
Kaffe- og vaffelvogn

Den sorte ridder

… den mest effektive af alle

Den sorte ridder er den mest effektive af alle, han er væbnet med både noget lækkert at spise og varmt at drikke. Den serverer lækre ægte belgiske vafler og økologisk kaffe, te eller varm chokolade.

Så han vil med sikkerhed redde dig og alle omkring dig. Både store som små.

Mål: H:1.80, B: 1.30, L: 2.6

Se vores kaffemenu, og vores vaffelmenu

Kaffeknallert

Det blå lyn

… Danmarks flotteste kaffeknallert

Hvem kommer først når tørsten er størst, det blå lyn, det er da klart. Hans arsenal består af både kaffe, te, varm chokolade og som noget helt nyt iskaffe og frappuccino.

Han klarer alle udfordringer, selv i varmt eller koldt vejr, slår han igennem som lynet.

Mål: H:1.80, B: 1.30, L: 2.6

Se vores kaffe menu her
1
Kaffe- og vaffelvogn

Perry

… den store

Vores kaffe/vaffel vogn Perry er noget af et syn. Han er større end vores andres scootere og tiltrækker endnu mere opmærksomhed hvor end han kører hen. Fra Perry kan vi servere vores skønne kaffe og varme drikke og fra den modsatte side kan vi servere vores ægte belgiske vafler med vores hjemmelavede toppings.

Mål: H: 2.5, B: 1.55, L: 3.40

Se vores kaffemenu, og vores vaffelmenu

perry kaffe vaffel vogn
Kaffe bord-setup

Den lille smarte

… Intet problem er for stort eller for småt til “den lille smarte”.

Han kommer op af trapper uden problemer da han næsten ingenting vejer og han kan komme igennem små snævre døre. Det eneste han skal bruge for at starte op er et 220V strømstik, så er der serveret.
Vi medbringer 25m forlængerledning.

Mål: H: 140 cm, B: 55 cm, L: 108 cm

Se vores kaffe menu her
Iscykel

Bror Krom

… den smarte fyr

Denne smarte is-cykel ruller rundt i byen og tager til events og serverer iskolde lækkerier. Med gammeldags is og appetitvækkende smagsvarianter, der spænder fra kendte klassikere til moderne fortolkninger, er denne is-cykel et glædens syn, der får én til at kigge en ekstra gang, uanset hvor den dukker op. Du kan til dit arrangement som standard vælge 4 forskellige is. Se disse valgmuligheder under menuen. Med til serveringen fås: flødeskum, flødebolle og syltetøj.

Mål: B: 1.35 m., L: 2.5 m.

Se vores is menu her
about cykler bror krom
Sorte Per scaled
Iscykel

Sorte Per

… den slemme gavtyv

Sorte Per kommer ud og laver ballade med sine iskolde lækkerier.
Med gammeldags is og appetitvækkende smagsvarianter, der spænder fra kendte klassikere til moderne fortolkninger, får Sorte Per et smil frem hos enhver, uanset hvor den dukker op. Du kan til dit arrangement som standard vælge 4 forskellige is, se disse valgmuligheder under menuen. Med til serveringen fås: flødeskum, flødebolle og syltetøj.

Mål: B: 1.35 m., L: 2.5 m.

Se vores is menu her
Iscykel

Mr. Rosé

… den elegante herre

Mr. Rosé kommer ud og skaber en stilet atmosfære med sine iskolde lækkerier. Med gammeldags is og appetitvækkende smagsvarianter, der spænder fra kendte klassikere til moderne fortolkninger, får Mr. Rosé et smil frem hos enhver, uanset hvor den dukker op. Du kan til dit arrangement som standard vælge 4 forskellige is, se disse valgmuligheder under menuen. Med til serveringen fås: flødeskum, flødebolle og syltetøj.

Mål: B: 1.35 m., L: 2.5 m.

Se vores is menu her
Is vogn, iscykel
cropped cropped aebleskiver
Æbleskivevogn

The æbleskivevogn

… The hyggelige one

Denne æbleskivevogn har plads til ikke mindre end 100 æbleskiver af gangen. Æbleskiverne bliver lavet helt traditionelt men med et tvist af kardemomme. Vi vender æbleskivedejen på gammeldagsvis med lange strikkepinde – et sandt show. Dog har vi valgt at fornye menuen og spice den op udover flormelis og syltetøj med nutella, knuste pebernødder, flødeskum og meget mere. Book også et gløgg set-up eller kakao set-up til denne vogn, da det bare er den perfekte kombination til et ægte jule arrangement. Vi medbringer selvfølgelig julemusikken 🎅

Mål: B: 55 cm, L: 1.52 m.

Se vores æbleskivemenu her

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leje af en af vores kaffe, vaffel, pandekage– eller isvogne.